Sunday, 22 January 2012

Hehoy 2012! ^ ^

Hai semue! lame gila aku tak bukak blog kecintaan aku ni
kesiann blog aku..^ ^
tak sangka kan..kejap je dah 2012
 


 
Bubye 2011..say HYE to 2012!..hehe
hari nie, dah masuk 23 hari kite dalam tahun 2012
masih belum terlambat nak buat wishlist 2012..kan kan?? hehe


ATEN YOUMEI'S 2012 WISHLIST
Nak lupekan cerite lame ^ ^
Taknak sedih lagi macam tahun lepas
Taknak gaduh lagi macam tahun lepas
Aku nak OK dengan senior2 tahun ni ^ ^
Taknak terjebak dengan CINTA
Taknak terlalu percaye pade Manusia
Nak carik duit banyak2..hahaha
Kurangkan Top up!
Taknak membazir
Nak jadi budak baik.*hahaha..baik ke?
Nak kurangkan Online FB *kalau boleh, nak tutup tros akaun FB
 Nak lebih beri perhatian dekat blog kecintaan aku ni..haha
Nak capai semue bnde yang aku cakap di atas ^ ^
 
 
sebenanye, banyak lagi bende yang aku nak buat..tapi, malas nak list skali..haha
pape pun..hope tahun ni tak sesusah tahun lepas ^ ^
lets open the new story..forget about the past..let bygone be bygone^ ^ 
 




p/s: New Year, New Story, New Look, New Hope ^ ^
much love <3
 

Thanks For Reading :)

No comments:

Post a Comment